Metaalhandel Teunissen

Home Metaalhandel Teunissen
Metaalhandel Teunissen Eindhoven

Oud ijzer en metaal recycling in Eindhoven

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is al meer dan 65 jaar een begrip in Eindhoven en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van (edel)metalen en machines en het verwerken, sorteren en scheiden van ijzer en metalen. Sinds 2023 leveren wij onze diensten uitsluitend nog voor zakelijke relaties. Denk hierbij aan midden- en kleinbedrijven, maak ook de bouw bouw, industrie en zelfstandigen behoren tot onze klantenkring.

Snel en correct handelen

Bij Teunissen Eindhoven bent u verzekerd van een goede prijs voor uw oude metalen. Daarnaast weten wij door onze jarenlange ervaring precies hoe wij onze zakelelijke relaties het beste van dienst kunnen zijn. Meer weten? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Metaalhandel Teunissen

Ervaring & Service

Wij weten raad met iedere vraag, groot of klein. Onze flexibele dienstverlening en ervaring zorgen ervoor dat wij service- en klantgericht te werk kunnen gaan. Al meer dan vijfenzestig jaar kan men terecht bij Metaalhandel Teunissen Eindhoven.  

Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten