Loodaccu’s

Home Metaal inleveren Loodaccu’s

Oude accu's inleveren

Metaalhandel Teunissen geeft hoge prijzen voor oude loodaccu's. Loodaccu's brengen altijd een aantrekkelijke kiloprijs op. De naam zegt het al, een loodaccu is geld waard vanwege de hoeveelheid lood die er in zit. Ook voor particulieren loont het dus om een oude accu in te leveren.

Alléén loodaccu's
Let op dat u niet alle accu's bij ons in kunt leveren. Lithium en nikkel accu's nemen wij vanwege milieurisico's niet aan. Check dus altijd eerst even met vat voor accu u te maken heeft voordat u naar ons toe komt.

Accubak laten plaatsen

Wij werken samen met garages, sloperijen en andere zakelijke partners die veel met oude loodaccu's te maken hebben. Voor deze klantgroepen kunnen wij in de meeste gevallen kosteloos een vloeistofdichte bak plaatsen die op afgesproken intervallen door ons opgehaald wordt. Bij het ophalen plaatsen wij weer een lege bak.

Verantwoorde verwerking

Metaalhandel Teunissen beschikt over alle noodzakelijke middelen en bevoegdheden om oude loodaccu's te vervoeren, op te slaan en te verwerken. U kunt bij ons met al uw oude loodaccu's terecht. Wij zorgen voor een correcte afhandeling met al het papierwerk dat erbij komt kijken.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten