Koper

Koper inleveren

Komt u uit Veldhoven, Waalre, Helmond, Valkenswaard, Nuenen of Eindhoven en omgeving? Dan kunt u gemakkelijk bij ons terecht met al uw kopersoorten. Of het nu om koperkabel, koperen leidingen (loodgietersrestanten) of ander koperafval gaat. Wij geven een eerlijke prijs voor al uw oud koper.

Eerlijke oud koper prijs
Bij Metaalhandel Teunissen in Eindhoven geven we u altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw oud koper. Afhankelijk van de dagprijzen en de samenstelling van uw koperlegering geven wij u direct cash voor uw koper afval.

Koperkabel verwerking

Bij Metaalhandel Teunissen kunnen we in-huis koperkabel verwerken. Wij beschikken over een high-tech shredder die koperkabel kan strippen van het PVC omhulsel. Wat uiteindelijk overblijft is 100% koper zonder vervuiling. Vervolgens bieden wij dit materiaal aan binnen ons grote netwerk van afnemers die het op hun beurt weer verwerken op verschillende duurzame manieren.

Koperprijs

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. hanteert de actuele prijzen voor oud koper op basis van de LME-koersen. U kunt deze koersen ook zelf inzien. Wilt u de exacte inkoopprijs weten? Neem dan even contact met ons op of kom langs om de samenstelling van uw koperlegering en daarmee de inkoopprijs te laten bepalen.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten