Import & export

Home Diensten Import & export

Oud ijzer distributie

Nationaal & internationaal
Naast onze lokale dienstverlening hebben wij in de loop der jaren een wereldwijd netwerk van verkopers en afnemers van oude metalen opgebouwd. Dit stelt ons in staat om de materialen die wij verwerken in de juiste circulatieketen te brengen. Onze bulkmetalen (ferro en non-ferro) worden uiteindelijk vaak geëxporteerd. Wij zorgen ervoor dat het bij de juiste verwerkers in binnen- en buitenland terecht komt.

De rol van MMT Eindhoven

Wij starten de circulatieketen op
Alle oude metalen die binnen ons bedrijf voorbij komen worden gesorteerd, en deels verwerkt. Wij zorgen ervoor dat het schroot voorbereid wordt op de tweede stap in de circulatieketen. Dit doen wij uiteraard volgens alle regelgeving die daarbij hoort. Wanneer u uw schroot aanbiedt bij Metaalhandel Teunissen bent u ervan verzekerd dat het op de juiste manier verwerkt en gedistribueerd wordt
Wereldwijd

Netwerk van afnemers

Door ons wereldwijde netwerk en goede relaties met eindverbruikers, fabrieken en de metaalindustrie kunnen u als leverancier de beste prijzen bieden voor metaalschroot. Ons netwerk is verspreid over verschillende continenten met ieder hun eigen werkgebied. Metaalhandel Teunissen is continu bezig deze relaties te onderhouden en uit te breiden. Zo kunnen wij nu- en in de toekomst de beste prijzen voor metaalschroot blijven bieden.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten