Zink inleveren

Oud zink inleveren en zinklegering inleveren.

Heeft u oude metalen om in te leveren? Dan kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak ons adres bezoeken. Onze medewerkers helpen u verder bij het inleveren van uw materiaal. Benieuwd wat de prijzen voor oud zink zijn? Informeer van te voren dan even telefonisch, wij geven u dan de meest actuele prijzen voor oude metalen. Wanneer u bij ons arriveert wordt uw materiaal gelost en gewogen, u kunt precies zien wat we doen zodat het proces open en eerlijk blijft. Wij kunnen u direct contant uitbetalen of het bedrag per bank naar u overmaken.

Een eerlijke prijs voor zowel particulieren als bedrijven
Wij betalen altijd een eerlijke prijs voor uw oude metalen, dus ook voor uw oud zink. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven voor het inleveren van oud zink. Tijdens openingstijden kunt u altijd bij ons adres binnenrijden voor het inleveren van oud metaal.

Zink op laten halen

Wanneer we te maken hebben met grotere partijen materiaal kunnen wij dit ook op komen halen. Heeft u een grote partij zink die u wilt laten ophalen? Maak dan een afspraak met ons en wij plannen een moment om het bij u op te komen halen. ophalen kan met containers, grote bakken en andere diverse grote of kleinere vervoersmiddelen. Ophalen van grote partijen oude metalen is bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven altijd kosteloos.

Oud zink prijs.

De oud zink prijs is variabel, wanneer u de exacte actuele oud zink prijs wil weten kunt u ons het beste even bellen. Wij geven u dan de actuele inkoopprijs voor zink en zinklegeringen. De prijs kan per dag verschillen dus ga niet uit van een inkoopprijs die u enkele dagen geleden heeft gehoord, wij adviseren u om gewoon even contact met ons op te nemen.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten