Industrie demontage

Home Diensten Industrie demontage

Machine demontage

Professioneel en efficient

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven verzorgt de demontage van grote machines op professionele en efficiënte wijze. Wij kunnen uw machines op locatie demonteren voor schroot. Daarnaast kunnen wij de machines geheel volgens voorgeschreven regels vervoeren naar onze locatie om ze vervolgens daar te demonteren.

Oude machines kunnen vaak aan schroot en onderdelen nog veel waarde hebben. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is uw aangewezen partner om de demontage van deze machines professioneel uit te voeren en het meeste uit de waarde van de materialen en componenten te halen.

Sloop van fabrieken en machines.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. heeft jarenlange ervaring met het slopen en demonteren van fabrieken, oude fabriekshallen en alle zaken die we daar vinden, welke voor schroot en componenten gerecycled kunnen worden. Geen project is voor ons te groot. Onze specialisten staan voor u klaar om deze vaak grootschalige klussen te klaren. We beschikken over de meest moderne apparatuur en vervoersmiddelen om de sloop en demontage van fabrieken en oude machines professioneel en efficiënt uit te voeren.

Wij brengen de circulatiestroom op gang.
Naast oude machines vinden we in bedrijfshallen en fabrieken vaak ook een arsenaal aan andere recyclebare / schroot materialen. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting, staalconstructies uit magazijnen, kabels, elektronica, eigenlijk alles waar bruikbare / recyclebare materialen op of aan zitten kan Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. afvoeren en verwerken tegen eerlijke prijzen en vergoedingen.

Meer weten?

Over demontage en sloop van oude machines en fabrieken
Neem dan eens contact met ons op. Wij gaan graag eens met u aan tafel zitten om het project te bespreken. We zullen samen met u de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bekijken en met passende oplossingen komen. Wij zijn sterk in maatwerk, dus schroom niet om voor een project groot of klein contact met ons op te nemen.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten