Edelmetalen

Edelmetalen inleveren

Bij Metaalhandel Teunissen winnen we allerlei soorten edelmetalen uit schroot en andere oude producten. Denk hierbij aan schaalinkoop van bijvoorbeeld chips, katalysatoren, wolfraam (tungsten) restanten en inkoop van goud en zilver.

U kunt bij ons altijd terecht voor het aanbieden van edelmetalen. Of het nu in grote of kleine hoeveelheden is. Bij ons bent u verzekerd van verkoop tegen een goede prijs.

Schaalinkoop

Door ons grote (wereldwijde) netwerk van aanbieders en afnemers van afval dat edelmetaal bevat zijn wij in staat om grote partijen in te kopen en transport / verkoop te realiseren naar de juiste verwerker.

Metaalhandel Teunissen speelt een verbindende rol in de circulatie-economie op het gebied van oude metalen. Zeker edelmetalen zijn grondstoffen die tot in de kleinste hoeveelheden terug gewonnen worden. De materialen die wij inkopen komen via ons bij de juiste verwerkers terecht zodat er niets van deze metalen verloren zal gaan.

Zaken doen?

Wij staan altijd open voor een samenwerking als het gaat om recycling van oude metalen. Grootschalige inkoop, transport en afname is waar wij in uitblinken. Heeft u op professioneel gebied te maken met afval dat edelmetalen (tot in de kleinste hoeveelheden) bevat? Neem eens contact met ons op. Wij bieden de juiste prijs en zorgen ervoor dat de materialen bij de juiste verwerkers terecht komen.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten