Oud ijzer container

Home Diensten Oud ijzer container

Container plaatsing

Voor particulieren en bedrijven

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. staat service hoog in het vaandel. Daarom bieden wij als dienst het plaatsen, ledigen en/of wisselen van containers aan.

U kunt bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven altijd een aanvraag doen voor container plaatsing. We beschikken over verschillende soorten en maten containers. Heeft u veel schroot? Dan is een container een goede oplossing voor u. Maar ook voor bijvoorbeeld accu’s, draaisels en boorsels kunnen wij containers, dan wel bakken leveren. We kunnen afspraken maken voor eenmalige levering of periodiek legen en wisselen van container.

Kunststof loodaccu bak

Vloeistofdichte bakken voor accu’s.

Wij plaatsen veel vloeistofdichte bakken voor oude accu’s. Dit is een goede uitkomst voor automaterialen zaken, garages en andere organisaties die te maken hebben met veel oude accu’s. Onze bakken voor accu’s zijn vloeistofdicht en voldoen aan de richtlijnen voor het opslaan van oude accu’s

Deze bakken worden ook gebruikt voor het opslaan en afvoeren van draaisels en boorsels.

Wanneer uw container vol is komen wij deze ophalen en vervangen. Vervolgens wordt het oude materiaal naar onze locatie in Eindhoven vervoerd en ontvangt u een eerlijke prijs voor uw oude accu’s, draaisels en boorsels.
Bak voor oude accu's

Containers en bakken

In vele soorten en maten
Afhankelijk van die hoeveelheid en het soort schroot waarmee u te maken heeft, bieden wij een geschikte oplossing om het opslaan en afvoeren van uw afval uit handen te nemen. Wij werken veel samen met industrie en andere zakelijke klanten, echter kunnen wij ook voor particulieren containerplaatsing aanbieden. Weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wilt u een container laten plaatsen?

Voor schroot en oud ijzer

Heeft u met veel schroot te maken in de vorm van oude metalen, elektronica, computers, printplaten etc? Dan is een container van Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. een oplossing voor u. Wij hebben containers in diverse afmetingen en hoogtes, dus ook voor uw oude materialen hebben wij een oplossing.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is er veel mogelijk, bel ons, stel uw vraag en wij komen met een passende oplossing voor u. Wij zorgen uiteraard voor een snelle en correcte afwikkeling!

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten