Elektronica

Oude elektronica inleveren

De belangrijkste producten die wij aannemen op het gebied van elektronica zijn zijn computers en chips. Ook ander elektronica schroot kan van waarde zijn. Wilt u zeker weten of wij uw elektronica schroot kunnen aannemen? Bel ons dan van te voren even.

Wat wij NIET innemen
Koelkasten, vriezers, beeldschermen, tv's en andere huishoudelijke elektronica die schadelijke stoffen voor het milieu bevatten nemen wij niet in. Bel ons even om zeker te zijn van de mogelijkheid om uw elektronica schroot bij ons in te leveren.

Grote partijen

Wanneer u te maken heeft met grote hoeveelheden oude elektronica, dan komen wij het graag ophalen. Denk hierbij aan partijen oude computers, elektromotoren, printplaten, oude servers, computerkasten, oude mobiele telefoons etc.

Circulatie

Wij zetten een duurzame circulatie van oude elektronica in gang. Sommige producten verwerken wij zelf, andere producten vinden via ons hun weg naar verwerkers die gespecialiseerd zijn in het terugwinnen van metalen tot in de kleinste vorm.

Wij zorgen voor vakkundige demontage en sortering van componenten uit oude elektronische apparaten. Vervolgens bieden wij deze materialen aan binnen ons wereldwijde netwerk en vindt het zijn weg naar de specialistische verwerkers. Zij beschikken over complexe technieken die zo efficiënt mogelijk metaal oude elektronica terug winnen.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten