Lood inleveren

Daarvoor moet u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zijn. Wij geven een eerlijke prijs voor uw oud lood. Bij ons kunt u oud lood inleveren, zowel particulieren als bedrijven in Eindhoven. Bij ons kunt terecht met al uw lood en loodproducten, zoals lood van daken (daklood), lood van leidingen (loden pijpen), letterlood, balanceerlood en loodkabel. Voor een hoge oud lood prijs moet u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zijn. Bij grotere partijen kunnen wij uw lood ook af komen halen.

Particulieren
Particulieren kunnen gewoon bij ons langs komen om oud lood in te leveren. Ons personeel zorgt voor een correcte afhandeling. Uw materiaal wordt bekeken, eventueel gemeten op samenstelling en gewogen. Vervolgens ontvangt u van ons cash voor uw oude lood. Wij betalen altijd conform de dagprijzen van oud lood bepaald door de LME-index. Bekijk hier zelf de LME-index.

Bedrijven & industrie

Vanwege ons grote wereldwijde netwerk aan afnemers van oud lood werken wij veel samen met bedrijven en industrie. De kracht van Metaalhandel Teunissen is het in gang zetten van de circulatie van oude metalen. Wij scheiden, sorteren en demonteren verschillende soorten oude metalen en zorgen vervolgens voor de distributie naar de juiste verwerkers.

Wij halen grote partijen op

Heeft u met grote hoeveelheden lood te maken? Neem dan contact met ons op, wij leveren containers op locatie of komen uw lood ophalen tegen een eerlijke vergoeding.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten