Oud ijzer

Oud ijzer inleveren

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kunt u als bedrijf terecht voor het inleveren van al uw oud ijzer en RVS, machines, computers, elektromotoren etc. U kunt bijna alles wat van metaal is- of waar metaal in zit bij ons inleveren. Of het nu om een paar kilo gaat of een hele partij, neem gerust contact met ons op voor een samenwerking als het gaat om inleveren van oud ijzer en RVS.

RVS inleveren Eindhoven
Voor het inleveren van oud roestvrij staal kunt u tijdens onze openingstijden op ons adres terecht. Wanneer u aan komt met uw in te leveren materiaal helpen onze medewerkers u snel verder. Uw materiaal wordt gelost en gesorteerd op soort. Vervolgens wegen wij uw materialen, daar kunt u gewoon bij zijn. Het proces van wegen tot het betalen voor uw oude metalen is bij ons geheel transparant, zodat u weet dat wij altijd eerlijk te werk gaan en u een goede prijs voor bijvoorbeeld uw oud RVS geven.

Oud ijzer prijs

Om de actuele prijs voor uw oud RVS / roestvrij staal te krijgen kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. De oud roestvrij staal prijs kan van dag op dag variëren dus wanneer u de meest actuele prijs wilt weten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij bepalen het soort materiaal dat u bij zich heeft, vervolgens bepalen we het gewicht en geven u direct geld voor uw oude metalen.

Oud ijzer laten ophalen

Kies voor onze containerservice wanneer u een klus met veel oud ijzer afval hebt. Wij plaatsen kosteloos een container en komen deze ophalen wanneer u daar om vraagt. Heeft u over langere perioden te maken met oud ijzer en schroot afval? Kies dan voor onze langdurige containerservice. Neem contact met ons op om een langdurige samenwerking aan te gaan voor het op laten halen en verwerken van uw schroot en oud ijzer.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten