Aluminium

Oud aluminium inleveren bij Teunissen in Eindhoven.

Aluminium inleveren doe je bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons in Eindhoven terecht voor het inleveren van oud aluminium. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. geeft een eerlijke prijs voor al uw oude metalen.

Welke soorten oud aluminium kunt u inleveren?
Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen kunt u alle soorten aluminium inleveren voor een goede prijs. Denk aan oude velgen, aluminium restafval, restanten nieuw aluminium door verwerking. Kortom U kunt met al uw oud aluminium afval bij ons terecht.

Oud aluminium prijs

De oud aluminium prijs is variabel per dag, daarom kunt u ons altijd even bellen voor de actuele dagprijs van oud aluminium. Eén ding is zeker, u ontvangt van ons altijd een eerlijke prijs voor uw oud aluminium. Wij kopen oud aluminium in van zowel particulieren als bedrijven , heeft u met grote hoeveelheden aluminium te maken? Bel ons dan voor ophalen of prijsafspraken.

Recycling oud aluminium

Door ons grote netwerk zijn wij in staat om alle soorten oude metalen op de juiste manier te recyclen. Wij sorteren, verwerken en scheiden verschillende soorten oud aluminium van elkaar en bieden deze vervolgens aan de juiste kanalen aan. Onze afnemers verwerken oud aluminium in nieuwe producten en andere toepassingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de circulatie-economie.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten