Inkoop & verkoop

Home Diensten Inkoop & verkoop

Wij kopen metalen in

Van particulieren en bedrijven
Van bulkinkoop tot inkoop van particulieren en ZZP'ers. Metaalhandel Teunissen staat voor iedereen klaar voor het regelen van transport, opslag, inkoop en vernietiging van oude metalen. Inkoop van bijvoorbeeld printplaten, oude computers, pvc kabel, lichtbakken, machine onderdelen en veel meer behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast natuurlijk alle ferro- en non-ferro metalen.

Bulk inkoop

Zoekt u een afnemer?

Heeft u een bedrijf of organisatie waarbij u vaak met grote partijen oude metalen te maken heeft? Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven koopt het graag van u in. Van draaisels tot oud leidingwerk en kabels, u kunt met alles waar metalen op, in of aan zitten bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan lichtbakken, elektronische componenten etc. Weet u niet zeker of wij de oude materialen die u heeft innemen? Geef ons dan gewoon een belletje, we staan u graag te woord en kunnen u normaal gesproken snel verder helpen.

Voor grote partijen komen wij kosteloos ophalen tegen een eerlijke vergoeding of we plaatsen een container die u kunt gebruiken om uw oude metalen in op te slaan.

Oud ijzer kopen?

Wij verkopen veel bruikbaar ijzer
Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kunt u ook terecht wanneer u oud ijzer, oude elektronica, of iets anders wat wij op dat moment hebben liggen wilt kopen. Wij verkopen veel aan hobbyisten, kunstenaars en restaurateurs. We hebben een altijd wisselende voorraad van schroot artikelen die goed bruikbaar zijn. Loop eens binnen en kijk eens rond of er ook voor u wat bij ligt. Denk ook aan betongaas, plaatmateriaal, hoekprofielen, buizen, metalen kasten etc.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten