Oude kabels

Oude koperkabel inleveren

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. betaalt een eerlijke prijs voor uw PVC kabel en uw (vuile) koperdraad. Koperdraad inleveren in Eindhoven en omgeving doen zowel particulieren als bedrijven bij Metaal- en Machinehandel Teunissen.

Oude staalkabel inleveren
Naast koperkabel nemen wij natuurlijk ook alle andere soorten metalen kabel aan. Met- of zonder PVC coating. Bij Metaalhandel Teunissen beschikken we over de technieken en machines om kabels volledig te strippen van hun omhulsel om zo alleen de inhoud (vaak koper) over te houden.

De waarde van koperkabel

Bij metaalhandel Teunissen ontvangt u altijd een eerlijke vergoeding voor uw oude (PVC) koperkabels. De waarde is afhankelijk van de inhoud van de PVC kabel en of deze al gestript zijn. De waarde van koper en PVC kabel wordt dagelijks bepaalt door de LME koers, wij passen onze vergoedingen hier dagelijks op aan.

PVC koperkabel verwerken

Wij vernietigen uw PVC kabel met onze high-tech shredder. Onze machine is in staat om 99% van alle inhoud van PVC kabels terug te winnen. Het omhulsel van de kabel gaat meerdere malen door onze shredder om ook de restanten die in het omhulsel achter blijven terug te kunnen winnen. Uiteindelijk houden we pure kopersnippers over die wij vervolgens weer aanbieden binnen ons uitgebreide netwerk van inkopers.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten