Oud ijzer ophalen

Home Diensten Oud ijzer ophalen

Oud ijzer laten ophalen

Grote partij? Wij halen het kosteloos op
Heeft u te maken met een grote partij aan oude bruikbare metalen? Dan biedt Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven de oplossing voor u. Wij komen grote partijen oude metalen kosteloos ophalen en geven deze een tweede leven. U ontvangt een eerlijke prijs voor uw oude metalen, en wij zorgen er voor dat deze op de juiste manier verwerkt worden.
Draaisels afvoeren

Oud ijzer verkopen

Uw oud ijzer, en oude bruikbare metalen zijn geld waard. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. geeft een eerlijke prijs voor uw oud ijzer en ontzorgt u door deze kosteloos op te komen halen. Wij bieden een gratis ophaalservice voor grotere partijen oude bruikbare metalen. Denk hierbij aan, strips, balken, assen, buizen, platen, elektromotoren, kabels, bouten, schroeven, moeren, machines en nog veel meer van diverse soorten metalen. Ons grote netwerk maakt het mogelijk om deze oude materialen een tweede leven te geven, dit is milieubewust en levert voor u verdiensten op.

Oud ijzer laten ophalen.

Op zoek naar een ophaalservice voor oud ijzer? Neem dan contact op met Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven. Ook voor oude elektronica, auto onderdelen, computers, printplaten, TL-bakken etc. Heeft u een partij aan schroot, maar weet u niet zeker of wij uw oude materialen innemen? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kijken samen met u naar de mogelijkheden in uw situatie. Vrijwel altijd komen wij met een passende oplossing voor uw vraag.

Bel ons voor de dagprijzen!

040 255 02 50

Vergunningen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen en is in het bezit van alle benodigde vergunningen zodat wij uw betrouwbare partner kunnen zijn voor het afvoeren van uw ferro en non ferro metalen.

Ook kunt u ons terug vinden op de VIHB-lijst via: www.niwo.nl

Vind ons op niwo
Oud ijzer Eindhoven

Geachte klant / relatie

Bent u particulier? Dan kunt u uw oud ijzer bij ons inleveren op het volgende adres: Metaalhandel België N.V. Emiel becquaertlaan 2. 2400. Mol. België. TEL: +32 473 76 19 88

Sluiten