Kunstenaars

De deuren van Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. staan altijd open voor kunstenaars en creatieven die op zoek zijn naar bijzondere voorwerpen of materialen om kunst van te maken. We hebben in de afgelopen jaren al veel geweldige stukken gemaakt zien worden van metaalafval in alle soorten, vormen en maten die u maar kunt bedenken.

Oud ijzer kopen om de mooiste kunstwerken van te maken.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. krijgt een snel wisselende voorraad aan metalen en bijzondere voorwerpen binnen. Sommige van deze materialen stallen wij uit in schappen zodat mensen die geïnteresseerd zijn in bijzondere voorwerpen bij ons kunnen komen “winkelen”. Onze deuren staan open voor iedereen die oud ijzer wil kopen of één van onze oude machines, elektromotoren, staalconstructies, eigenlijk alles wat je kunt bedenken.

Kunst van oude metalen is ook recycling.

Wij van Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. helpen graag kunstenaars en creatieven vooruit door onze hal open te stellen om voorwerpen in te komen kopen. Onze mening is namelijk dat kunst ook een goede vorm van recycling is. Wij verbazen ons elke keer weer over de prachtige werken die we wel eens te zien krijgen van creatievelingen die bij ons oud ijzer hebben ingekocht om mee aan de slag te gaan.

We willen dit graag blijven ondersteunen, schroomt u dus niet en loop eens binnen en geef uw ogen de kost.