Garage & Autodemontage bedrijven

Bij werkzaamheden in de automotive branche hebben we vaak veel te maken met “afval” in de vorm van oude metalen. Denk aan oude remschijven, aluminium en stalen velgen, motordelen, plaatwerk, etc. U kunt met al deze oude metalen terecht bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven. Ook voor bijvoorbeeld oude loodaccu’s en katalysatoren. Allemaal materialen die (veel) geld waard zijn wanneer u ze aanbiedt voor recycling.

Wij treden op als een betrouwbare afnemer.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is al meer dan 65 jaar een betrouwbare afnemer en partner van garages, autodemontagebedrijven en automaterialenzaken. Wij geven u een gunstige prijs en goede dienstverlening als het gaat om oude metalen afkomstig uit de automotive branche. Wij zijn bijvoorbeeld voor veel autobedrijven een vaste partner voor het afnemen van oude loodaccu’s. Er is veel vraag naar onze vloeistofdichte bakken om oude accu’s correct in op te slaan en te vervoeren.

Garages en demontagebedrijven, afval komen brengen of laat ons het ophalen.

Heeft u interesse om uw recyclebare afval door een vaste partner in te laten kopen? Neem dan eens contact met ons op. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven biedt veel mogelijkheden en wanneer gewenst een uitgebreide dienstverlening. Wilt u bijvoorbeeld een container voor oude velgen laten plaatsen? Of vloeistofdichte bakken voor oude accu’s? Bij ons is het mogelijk.

Voor grotere hoeveelheden is onze afhaalservice gratis.
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Vertel ons wat uw situatie / vraag is en wij komen in overleg met u tot een goede oplossing.