Bouwbedrijven & Loodgieters

Heeft u een bedrijf in de bouwsector? Werkzaamheden van bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, dakdekkers en sloopbedrijven leveren vaak “afval” op in de vorm van oude metalen. Resten van onder andere; aluminium, RVS, (koper) pvc-kabel, zink, lood, koper, accu’s, ijzer en staalschroot. Allemaal materialen die in aanmerking komen voor recycling.

Zoekt u een betrouwbare afnemer?

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven biedt een snelle service en goede prijzen voor uw restmaterialen. Wij hebben reeds een groot klantenbestand aan verschillende soorten bedrijven en ondernemingen in de bouw-sector. Wij helpen al jaren loodgieters, dakdekkers, sloopbedrijven, leveranciers van kozijnen, etc. naar volle tevredenheid.

Hoe werkt het?
Voor, tijdens of na uw klussen kunt u te maken hebben met oude metalen / schroot. U kunt deze materialen zelf naar onze locatie in Eindhoven brengen en er direct geld voor krijgen. Het is ook mogelijk om ons in te schakelen om de materialen op te komen halen. Net wat voor u de voorkeur heeft.

Container plaatsing.

Heeft u een constante doorloop aan waardevolle restmaterialen? Dan is het ook mogelijk om een aanvraag voor containerplaatsing te doen. Wij komen dan bij u op locatie een container plaatsen en legen deze wanneer dat voor u gewenst is. Wij leveren containers is verschillende soorten en maten.

Meer weten over containerplaatsing? Neem dan even contact met ons op. In goed overleg is er bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. veel mogelijk.