Teunissen betaalt een eerlijke oud koper prijs.

Informatie over oud koper inleveren en de oud koper prijs.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor om koper in te leveren.

Komt u uit Veldhoven, Waalre, Helmond, Valkenswaard, Nuenen of Eindhoven en omgeving? Dan kunt u gemakkelijk bij ons terecht met al uw kopersoorten: rood koper (pijp), rood koperdraad, messing, geel koper, gemengd koper, knip-koper, vertind koper, elektrolytisch koper, handgepeld koper (millberry), koperdraaisels, brons, boilers, etc. Wij kunnen snel de samenstelling van uw koperlegering vaststellen en zo de prijs van uw materiaal bepalen.

Ook voor PVC kabel, al uw koperdraad en grondkabel. Wij zijn specialisten op het gebied van kopersoorten, ook kabel en draad. Bekijk hiervoor onze kabel en draad pagina.

Bepaling van de oud koper prijs.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. hanteert de actuele prijzen voor oud koper op basis van de LME-koersen. U kunt deze koersen ook zelf inzien. Wilt u de exacte inkoopprijs weten? Neem dan even contact met ons op of kom langs om de samenstelling van uw koperlegering en daarmee de inkoopprijs te laten bepalen.

Algemene informatie over koper.

Het metaal koper
Koper is een goed geleidend en matig corrosiebestendig edelmetaal, het is rood van kleur. Het is een metaal dat al zeker 7000 jaar geleden werd gebruikt om gereedschappen, wapens en klokken te maken.

Toepassingen
Koper vindt zijn oorsprong in kopermijnen en wordt tegenwoordig voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Je vindt het onder andere in huishoudelijke apparaten, kabel- en leidingnetwerken voor water, informatie en elektriciteit. Verder kennen we veel koperlegeringen, bijvoorbeeld als geel koper of messing.

Koper inleveren, recyclen en de inkoopprijs bepalen.

Koper is kostbaar, het recyclen is relatief gemakkelijk en heeft daarom ook een grote markt in gang gezet. Deze recyclingmarkt heeft een positief effect op het milieu, door nieuwe technieken besparen we tegenwoordig ruim 40% aan energie bij recyclen van koper dan vroeger het geval was.

Wilt u de actuele inkoopprijs van koper weten? Neem dan contact met ons op. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons vanuit Eindhoven en de wijde omgeving terecht voor het inleveren van oud koper.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van koper