Oud ijzer inleveren Eindhoven

Inkoop van oude metalen Eindhoven.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kunt u terecht voor het inleveren van al uw oude metalen, machines, huishoudelijke apparaten, computers, elektromotoren etc. U kunt bijna alles wat metaal is of waar metaal in zit bij ons inleveren. Of het nu om een paar kilo gaat of een hele partij, neem gerust contact met ons op of kom langs. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het inleveren van oude metalen en het inleveren van oud ijzer.

Wij kopen al uw soorten schroot (afhalen ook mogelijk).

U kunt bij ons terecht voor het inleveren van al uw oud ijzer en staalschroot. Denk hierbij aan zwaar ijzer, knip ijzer, knip 2B, 3B, gruis, ijzer draaisels, betonijzer etc. Wanneer u dat wenst kunnen wij uw oud ijzer ook ophalen, wij hebben verschillende kleine en grotere vervoersmiddelen om uw schroot op te halen. Dit kan met containers, groot of klein, maar ook bakken en een containerservice. Het is net wat u het beste uit komt. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken actief met u mee en proberen zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen.

Hoe weet u de oud ijzer prijs en die van andere oude metalen?

Metaalprijzen zijn gekoppeld aan de LME-Koersen, deze koersen veranderen dagelijks. U kunt deze koersen opzoeken per metaalsoort. Wilt u de exacte actuele inkoopprijs weten? Bel ons dan even vooraf over de prijzen. Op die manier weet u zeker dat u de actuele oud ijzer prijs weet en een eerlijke prijs voor al uw oude metalen krijgt.

Voor meer informatie over het inleveren van oude metalen of over specifieke soorten metalen, dagprijzen en de actuele inkoopprijzen kunt u ook altijd even contact met ons op nemen. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

RVS inleveren in Eindhoven.

Voor het inleveren van oud roestvrij staal kunt u tijdens onze openingstijden op ons adres terecht. Wanneer u aan komt met uw in te leveren materiaal helpen onze medewerkers u snel verder. Uw materiaal wordt gelost en gesorteerd op soort. Vervolgens wegen wij uw materialen, daar kunt u gewoon bij zijn. Het proces van wegen tot het betalen voor uw oude metalen is bij ons geheel transparant, zodat u weet dat wij altijd eerlijk te werk gaan en u een goede prijs voor bijvoorbeeld uw oud RVS geven.

Oud roestvrij staal prijs.

Om de actuele prijs voor uw oud RVS / roestvrij staal te krijgen kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. De oud roestvrij staal prijs kan van dag op dag variëren dus wanneer u de meest actuele prijs wilt weten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij bepalen het soort materiaal dat u bij zich heeft, vervolgens bepalen we het gewicht en geven u direct geld voor uw oude metalen. We kunnen u contant betalen of per bank overschrijven, net wat bij u de voorkeur heeft.

Informatie over roestvrij staal.

Roestvrij staal, ook wel inox, roestvast staal of RVS is een legering van voornamelijk koolstof, chroom, nikkel en ijzer. We spreken van RVS wanneer er minimaal 11% chroom en maximaal 1,2% koolstof aanwezig is. Het eerste RVS stamt uit 1913, het werd in deze tijd voor het eerst gegoten in het kader van onderzoek voor de wapenindustrie.

Wilt u meer weten over het inleveren van oud roestvrij staal?
Neem dan eens contact met ons op, wij geven u graag passend advies.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van ijzer en rvs