Inkoop en verkoop oude metalen

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. koopt oud ijzer in van zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor het inleveren van alle soorten oude non-ferro en ferro metalen. Wij verzorgen de inkoop van onder andere: koper, PVC-kabel, lood, zink, aluminium en roestvrij staal. Ook voor oud ijzer inleveren kunt bij ons terecht.

Schaalinkoop bedrijven.

Heeft u een bedrijf of organisatie waarbij u vaak met grote partijen oude metalen te maken heeft? Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven koopt het graag van u in. Van draaisels tot oud leidingwerk en kabels, u kunt met alles waar metalen op, in of aan zitten bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan lichtbakken, elektronische componenten etc. Weet u niet zeker of wij de oude materialen die u heeft innemen? Geef ons dan gewoon een belletje, we staan u graag te woord en kunnen u normaal gesproken snel verder helpen.

Voor grote partijen kunnen wij ook afhalen of een container plaatsen die u kunt gebruiken om uw oude metalen in op te slaan.

Oud ijzer inleveren Eindhoven particulieren.

Ook particulieren kunnen met al hun oud ijzer bij ons terecht. Of het nu gaat om een aanrechtblad, oude fiets, brommer, auto onderdelen of kabels. Als u het kunt bedenken, is de kans groot dat wij het innemen. Wij hanteren geen minimale hoeveelheid, dus of u nu op de fiets, scooter, met aanhanger of vrachtwagen komt, wij nemen uw oude metalen tegen een eerlijke inkoopprijs in. U kunt tijdens openingstijden gerust bij ons de loods in rijden en ons personeel helpt u snel verder.

Verkoop oud ijzer.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kunt u ook terecht wanneer u oud ijzer, oude elektronica, of iets anders wat wij op dat moment hebben liggen wilt kopen. Wij verkopen veel aan hobbyisten, kunstenaars en restaurateurs. We hebben een altijd wisselende voorraad van schroot artikelen die voor anderen waarde kunnen hebben. Loop eens binnen en kijk eens rond of er ook voor u wat bij ligt. U weet nooit wat voor vreemde / interessante of voor u waardevolle voorwerpen u tegen kunt komen.