Import en export van metalen

Import en export.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. kijkt verder dan de landsgrenzen. Van oudsher importeren en exporteren wij goederen uit zowel binnen- als buitenland. Wij importeren zowel ferro als non-ferro metalen, elektro materiaal en bruikbaar materiaal. Wij verzorgen ook de benodigde documenten.

Metalen en materialen importeren.

Heeft u een vraag naar het importeren van metalen, elektro materiaal of ander bruikbaar materiaal? Dan moet u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zijn. Wij treden graag op als betrouwbare partner als het gaat om import en export. Ons uitgebreide internationale netwerk stelt ons in staat om u bij te staan bij onder andere de import van bruikbare materialen en metalen. Dit alles geschied natuurlijk volgens de voorschriften en we verzorgen de daarbij benodigde documenten.

Bruikbare materialen en metalen exporteren.

Naast importeren zetten wij ons internationale netwerk ook in voor het exporteren van metalen, goederen en andere bruikbare materialen zoals elektro materiaal. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven treedt ook bij export graag op als betrouwbare partner.