Draaisels en boorsels

Draaisels en boorsels afkomstig van verspanende bewerkingen levert u in bij Teunissen.

Bij het verspanen van metalen blijft u zitten met de draaisels en boorsels, deze zijn vaak met een smeermiddel vervuild en zijn daarom vaak lastig af te voeren. Teunissen kan onder andere vloeistofdichte containers leveren bij u op locatie om deze draaisels in op te slaan. Zodra uw container vol is halen wij deze op en transporteren we uw materiaal naar onze locatie in Eindhoven. Daar wordt de samenstelling van uw materiaal bepaald en gewogen. Vervolgens geven wij u een vergoeding voor uw draaisels en zorgen er voor dat deze materialen geheel volgens de voorschriften afgevoerd worden.

Vernietigingsverklaring draaisels.

Verontreinigde boorsels en draaisels dienen niet alleen veilig te worden opgeslagen in vloeistofdichte containers, maar ze moeten ook volgens bepaalde voorschriften vernietigd worden. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zorgt indien gewenst voor een vernietigingsverklaring bij de inkoop van de materialen. U ontvangt dan een bewijs (een zogenaamd proces verbaal) waaruit blijkt dat uw materiaal ook daadwerkelijk volgens de vastgestelde procedure vernietigd is.

draaisels en boorsels

Inkoop draaisels en boorsels.

Voor het verkopen van uw draaisels en boorsels moet u dus bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zijn. Wij kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het veilig opslaan, afvoeren en vernietigen van uw draaisels en boorsels. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren met betrekking tot draaisels en boorsels? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer en geven advies op maat.