Container plaatsing

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. staat service hoog in het vaandel.
Daarom bieden wij als dienst het plaatsen, ledigen en/of wisselen van containers aan.

Container plaatsing door Metaal- en Machinehandel Teunissen.

U kunt bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven altijd een aanvraag doen voor container plaatsing. We beschikken over verschillende soorten en maten containers. Heeft u veel schroot? Dan is een container een goede oplossing voor u. Maar ook voor bijvoorbeeld accu’s, draaisels en boorsels kunnen wij containers, dan wel bakken leveren.

Vloeistofdichte bakken voor accu’s.

Wij plaatsen veel vloeistofdichte bakken voor oude accu’s. Dit is een goede uitkomst voor automaterialen zaken, garages en andere organisaties die te maken hebben met veel oude accu’s. Onze bakken voor accu’s zijn vloeistofdicht en voldoen aan de richtlijnen voor het opslaan van oude accu’s

Deze bakken worden ook gebruikt voor het opslaan en afvoeren van draaisels en boorsels.

Wanneer uw container vol is komen wij deze ophalen en vervangen. Vervolgens wordt het oude materiaal naar onze locatie in Eindhoven vervoerd en ontvangt u een eerlijke prijs voor uw oude accu’s, draaisels en boorsels.

lood accu

Container plaatsen voor schroot en oud ijzer.

Heeft u met veel schroot te maken in de vorm van oude metalen, elektronica, computers, printplaten etc? Dan is een container van Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. een oplossing voor u. Wij hebben containers in diverse afmetingen en hoogtes, dus ook voor uw oude materialen hebben wij een oplossing.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is er veel mogelijk, bel ons, stel uw vraag en wij komen met een passende oplossing voor u.

Wij zorgen uiteraard voor een snelle en correcte afwikkeling!