Installatiebedrijven

Een installatiebedrijf heeft veel te maken met afval in de vorm van oude metalen. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is een betrouwbare partner als het gaan om het inkopen en recyclen van deze materialen. Wanneer u uw metaalresten en metaalafval verkoopt geeft dat niet alleen ruimte, maar het levert ook potentieel veel geld op. Wij geven u eerlijke prijzen voor oude metalen. U kunt ons altijd bellen voor de huidige inkoopprijs.

Teunissen is een betrouwbare afnemer voor installatiebedrijven.

Met ruim 65 jaar ervaring weten wij hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. past haar dienstverlening aan op uw exacte vraag. Heeft u bijvoorbeeld veel met oude accu’s te maken? Dan kunnen wij een vloeistofdichte container leveren en deze komen legen wanneer nodig. Zo kunt u uw oude accu’s correct opslaan en af laten voeren.

Kom uw afval brengen of maak met ons afspraken over afhalen.

U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons terecht om uw oude metalen te komen brengen. Hiervoor is geen afspraak nodig, wilt u de prijzen weten? Dan kunt u het beste van te voren even bellen voor de meest actuele inkoopprijzen. Ook kunt u met ons afspraken maken over het ophalen van uw metaal afval. Wij bieden de mogelijkheid om containers te plaatsen en deze op afspraak te komen ophalen. Wij hebben containers en vervoersmiddelen in verschillende soorten en maten.

Meer weten?
Bel ons dan geheel vrijblijvend, wij denken met u mee!