Industrie & Machinefabrieken

Industrie en machinefabrieken leveren vaak veel “afval” in de vorm van bruikbare oude metalen op. Denk aan metaalsnippers, draaisels, boorsels, metaal spanen, profielen, oude machines, accu’s en elektronica. Al deze materialen zijn geschikt voor recycling, ze leveren metaalsoorten als koper, RVS, lood, zink en aluminium op. Voor al deze metalen kunt u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. een goede inkoopprijs krijgen.

Een eerlijke prijs voor uw oude metalen.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. geeft een eerlijke prijs voor uw metaal afval. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare afnemer voor uw oude metalen bent u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. aan het goede adres. Wij zijn al ruim 65 jaar actief in de recycling van oude metalen en kennen een grote klantenkring van reeds tevreden klanten binnen de industrie en machinefabrieken.

Een uitstekende service en snelle afhandeling.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. biedt een uitstekende service voor de industrie en machinefabrieken. Wij stemmen onze dienstverlening volledig op uw vraag af. Of u nu uw oude metalen zelf komt afleveren of met ons afspraken maakt over het ophalen of het plaatsen van containers. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. staat klaar om u te ontzorgen.

Vergunningen en eisen voor het milieu.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. beschikt over alle vergunningen die nodig zijn om te voldoen aan de gestelde milieueisen omtrent het verwerken en recyclen van oude metalen. Wanneer gewenst kunnen wij bepaalde administratieve milieuverplichtingen van u overnemen.

Meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.