Oud zink inleveren voor een eerlijke prijs?

Dan moet u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven zijn. Wij betalen altijd een eerlijke prijs voor uw oude metalen, dus ook voor uw oud zink. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven voor het inleveren van oud zink. Tijdens openingstijden kunt u altijd bij ons adres binnenrijden voor het inleveren van oud metaal.

Oud zink inleveren en zinklegering inleveren.

Heeft u oude metalen om in te leveren? Dan kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak ons adres bezoeken. Onze medewerkers helpen u verder bij het inleveren van uw materiaal. Benieuwd wat de prijzen voor oud zink zijn? Informeer van te voren dan even telefonisch, wij geven u dan de meest actuele prijzen voor oude metalen. Wanneer u bij ons arriveert wordt uw materiaal gelost en gewogen, u kunt precies zien wat we doen zodat het proces open en eerlijk blijft. Wij kunnen u direct contant uitbetalen of het bedrag per bank naar u overmaken.

Grotere partij zink op laten halen

Wanneer we te maken hebben met grotere partijen materiaal kunnen wij dit ook op komen halen. Heeft u een grote partij zink die u wilt laten ophalen? Maak dan een afspraak met ons en wij plannen een moment om het bij u op te komen halen. ophalen kan met containers, grote bakken en andere diverse grote of kleinere vervoersmiddelen. Ophalen van grote partijen oude metalen is bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven altijd kosteloos.

Oud zink prijs.

De oud zink prijs is variabel, wanneer u de exacte actuele oud zink prijs wil weten kunt u ons het beste even bellen. Wij geven u dan de actuele inkoopprijs voor zink en zinklegeringen. De prijs kan per dag verschillen dus ga niet uit van een inkoopprijs die u enkele dagen geleden heeft gehoord, wij adviseren u om gewoon even contact met ons op te nemen.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van zink