Oude accu's inleveren Eindhoven

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven is gespecialiseerd in het innemen van oude loodaccu’s, we geven een eerlijke prijs voor uw oude accu’s. We beschikken over alle benodigde vergunningen om de accu’s te kunnen ophalen, vervoeren, verwerken en opslaan. U kunt met al uw accu’s bij ons terecht, zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan loodaccu’s en stationaire loodaccu’s afkomstig van auto’s, heftrucks, telefooncentrales en noodstroomvoorzieningen.

Ophalen en opslaan van loodaccu’s.

Op aanvraag kunnen wij vloeistofdichte containers en accubakken leveren waarin u loodaccu’s op kunt slaan en klaar kan zetten voor vervoer. Wilt u accu’s op laten halen? Neem dan even contact met ons op. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het vervoer en/of vervoersmiddelen regelen. Wanneer gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor de bijkomende administratieve verplichtingen.

Oude accu prijs.

Wij hanteren oude accu prijzen op basis van de lood koersen. Deze koersen veranderen elke dag, dus wanneer u de meest actuele prijs wil weten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs voor uw oude accu’s krijgt.

Meer weten over het inleveren van oude accu’s of over het faciliteren van opslag en vervoer van oude accu’s?
Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met u mee en bieden passende oplossingen waar mogelijk.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van loodaccu’s