Edelmetalen inleveren tegen een eerlijke prijs.

Edelmetalen inleveren in Eindhoven bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V.

Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van alle soorten metalen. Ook edelmetalen zoals, goud, zilver, platina, rhodium en iridium kunt u bij ons in komen leveren tegen goede inkoopprijzen.

De waarde van edelmetalen.

Wanneer u edelmetalen in wilt leveren in Eindhoven wordt u bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. eerlijk geholpen. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de exacte samenstelling en daarmee de waarde van uw edelmetalen te bepalen. Het complete proces gebeurt open en eerlijk waar u bij bent, zo weet u zeker dat u een goede prijs voor uw edelmetalen krijgt. Nadat wij de samenstelling hebben bepaald wordt uw materiaal gewogen en de inkoopprijs bepaald voor alles wat u mee heeft gebracht. Wij kunnen u per bank of cash betalen, net wat bij u de voorkeur heeft.

Prijzen edelmetalen.

De prijs voor edelmetalen is zeer variabel. We moeten met een aantal zaken rekening houden. Het belangrijkste is de samenstelling van uw edelmetaal, ook wel aangeduid in Karaat. Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven kunnen wij de puurheid van uw edelmetalen zeer nauwkeurig bepalen met ons analyse-apparaat. Hoe puurder uw edelmetalen, hoe hoger de prijs. Wilt u de puurheid van uw goud, zilver, platinum, palladium etc laten bepalen? Bel ons dan, of kom langs met uw edelmetalen en kom er achter wat deze waard zijn.

De prijzen van edelmetalen worden bepaald volgens internationale bied- en laat koersen. Deze koersen zijn sterk variabel en kunnen van minuut tot minuut veranderen. Normaal gesproken worden de koersen 2 maal daags aangepast, dit zijn dan ook de koersen die wij aanhouden.

Meer weten over het inleveren van edelmetalen in Eindhoven?
Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van edelmetalen