Een eerlijke prijs voor oud aluminium.

Oud aluminium inleveren bij Teunissen in Eindhoven.

Aluminium inleveren doe je bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons in Eindhoven terecht voor het inleveren van oud aluminium. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. geeft een eerlijke prijs voor al uw oude metalen.

Wilt u oud aluminium inleveren in Eindhoven?
Denk hierbij aan de volgende soorten van aluminium afval: aluminium kabel, aluminium velgen, aluminium draaisel, geslagen aluminium, blank en lak profiel aluminium, nieuw aluminium (plaat, stukken, snippers), aluminium offsetplaten, aluminium radiateurs, gegoten aluminium, aluminium koper koelers, luxaflex, etc.

De prijs voor oud aluminium.

Wanneer u de exacte prijs voor uw oude metalen wilt weten kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan de actuele prijs, afhankelijk van het soort materiaal dat u in komt leveren kan deze prijs wat variëren. Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. geeft altijd een eerlijke prijs voor uw oude metalen.

Recycling en bepaling van de oud aluminium prijs.

Aluminium wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt, echter is de levensduur van de toepassingen vaak relatief kort. Denk hierbij aan auto’s en verpakkingen, dit zijn toepassingen die relatief kort van levensduur zijn, waardoor er beweging ontstaat in het inleveren en recyclen van oud aluminium. Verschillende schakels van de recycle keten hebben daardoor processen geoptimaliseerd en goed georganiseerd, dit komt het milieu ten goede omdat er op deze manier maar zeer weinig materiaal verloren gaat. De mate van recycling heeft invloed op de oud aluminium prijs. De prijs van metalen en onze inkoop prijzen worden gebaseerd op de LME-koers.

Dagprijzen? Bel ons! 040 255 02 50

Voorbeelden van aluminium