Elektro recycling

Inleveren oude elektronica.

Bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven kunnen zowel particulieren als bedrijven oude elektronica inleveren. Denk hierbij een oude huishoudelijke apparatuur, computers, chips, auto elektronica, printplaten etc. Wij betalen een eerlijke prijs voor uw oude elektronica.

Inleveren oude apparaten particulieren.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor het inleveren van al hun oude elektrische huishoudelijke apparatuur. Die magnetron die al een tijdje niet meer werkt, een computer die al lang vervangen is en nu eigenlijk in de weg staat. Kortom, huishoudelijk apparatuur waar u nooit iets mee doet. Wist u dat deze producten veel ijzer bevatten en daarom geld op kunnen leveren? Wij geven u eerlijke prijzen voor al uw oude apparatuur. Wilt u zeker weten dat wij de goederen die u thuis heeft staan innemen? Bel ons dan van te voren even en geef aan wat u in wilt leveren, wij kunnen u direct vertellen of u er bij ons mee terecht kunt en een prijsindicatie geven.

Inleveren elektronica bedrijven.

Een partij oude computers, beeldschermen, automotive elektronica etc. Heeft u een bedrijf en veel afval in de vorm van oude elektrische apparaten of componenten? Neem dan contact op met Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven. Wij helpen u direct verder. Bij grote partijen kunnen wij dit kosteloos komen ophalen, u kunt natuurlijk ook altijd zelf uw oude elektronica naar ons toe brengen. Ook is het mogelijk om een container te plaatsen die u kunt vullen met al uw elektro afval. Wij komen deze ophalen op afgesproken momenten en geven u een eerlijke prijs voor uw elektronische afval.

Meer weten over het inleveren van oude elektronica?

Onze dienstverlening reikt verder dan u denkt, in goed overleg is er bij Metaal- en Machinehandel Teunissen B.V. in Eindhoven veel mogelijk. We horen graag van u!